Annex Copenhagen

Concept Green

En mere bæredygtig verden

Concept Green

En grønnere verden

Concept Green

Benyt Concept Green og gør noget godt for miljøet. Hvis du vælger at springe værelses rengøringen over under dit ophold, så kvitterer vi med en lækker gave.

 

 

 

 

 

Green Key

Absalon Hotel har Green Key (grøn nøgle). Det er din sikkerhed for, at vi gør en ekstra indsats for at passe på miljøet. Når  Så du et Green Key hotel, er du automatisk er med til at passe på miljøet, da hotellet lever op til Green Keys skrappe miljøkrav.

Du er sikker på, at hotellet gør en indsats for at spare på vand og energi, og at der serveres økologisk mad og rengøres med miljømærkede rengøringsprodukter.

Et hotel med Green Key skal udover de faste kriterier løbende iværksætte miljøforbedringer.

http://Hvis du overnatter på et miljømærket hotel fx med Green Key er du sikker på, at stedet gør en indsats for at passe på miljøet og fremme. Så vælger du et Green Key hotel, er du automatisk er med til at passe på miljøet, da hotellet lever op til Green Keys skrappe miljøkrav. Du er sikker på, at hotellet gør en indsats for at spare på vand og energi, og at der serveres økologisk mad og rengøres med miljømærkede rengøringsprodukter. Et hotel med Green Key skal udover de faste kriterier løbende iværksætte miljøforbedringer.

https://www.green-key.dk/om-green-key/